Last minute Bungalow België

Boek hier je last minute bungalow België

Een last minute bungalow België voor een midweek, weekend of langer verblijf boeken? Deze vind je op de door ons geselecteerde last minute bungalowparken België. Je kunt echter ook een last minute vakantiehuis België particulier boeken. Het zijn bijna allemaal parken België met een overdekt zwembad, speeltuin en fietsverhuur.


Top 5 last minute bungalowparken België

Wij hebben een aantal bungalowparken in België onder de loep genomen en, mede op basis van reviews, behoren deze zeker tot de mooiste en meest gezinsvriendelijke van België. Dat geldt zekere ook voor de last minute bungalowparken in Belgisch-Limburg. Smaken zijn echter verschillend en dat geldt ook voor last minute bungalowparken België. Wat de één fantastisch vindt, vindt de andere maar middelmatig. Wat is jullie favoriet bungalowpark België?

toeristen in Brugge

Wat zijn de leukste last minute bungalowparen van België?

In België vind je vele last minute bungalowparken, wij hebben er 5 topparken uitgehaald.
Hier kan je afhankelijk van het betreffende park een last minute bungalow voor 2, 4, 6 of 8 personen huren. Een enkel park heeft wellness bungalows België voor 10, 12 of 14 personen. Soms kan je daar ook een familie bungalow België met privé sauna of bubbelbad huren.

Sunparks Oostduinkerke aan zee

Een last minute bungalow België aan zee huren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Sunparks Oostduinkerke, met ideale ligging aan de Belgische Kust, Oostduinkerke. Dit vakantiepark België Oostduinkerke aan zee heeft een subtropisch zwemparadijs en buitenzwembad. Er zijn 2 tot en met 8 persoons bungalows te huur. In een aantal van deze last minute bungalows zijn huisdieren welkom.

Europarcs Resort De Kempen

Voor een last minute vakantie België met een gezin is Europarcs Resort De Kempen zeker een aanrader. En hoort zeker bij de 10 meest vriendelijke familie parken van België. Er is een overdekt zwembad met waterglijbaan, een stoombad en sauna. Speeltuin voor de kinderen. Daarnaast is dit een last minute bungalowpark België met fietsverhuur en biljart. Je kunt op dit unieke park een last minute bungalow, type chalet voor maximaal 8 personen huren. Indien je een goedkope vakantie België wit boeken.


Village Sunparks Kempense Meren

Je kunt op Village Sunparks Kempense Meren een 4 tot en met 10 persoons last minute bungalow huren. Er zijn ook luxe bungalows met privé sauna te huur. Daarnaast is het mogelijk een hotelkamer te boeken. Op dit last minute bungalowpark Village Sunparks Kempense Meren vind je een indoorspeeltuin, subtropisch zwembad, restaurant en meer. Met ligging aan een meer met zandstrand. Een echte aanrader. En ook nog een duurzaam vakantiepark België, met Green Key keurmerk.

Korting vanaf 10 % op last minute bungalows België

Het voordeel van het boeken van een echte last minute bungalow is dat er in 9 van de 10 gevallen een aantrekkelijke korting verleend wordt. Deze last minute korting begint meestal bij 10 % maar als je 1 of 2 dagen voor vertrek boekt, kom je ook wel last minute vakantiebungalow België aanbiedingen tegen met een korting va 30, 35 of 40 %. Dat is ook van toepassing bij een last minute bungalow Nederland.


Aantrekkelijke last minute bungalowparken België

Voor de één is een groot bungalowpark België met binnenzwembad en indoorspeeltuin aantrekkelijk voor de ander een kleinschalig en groen park met alleen de hoogst noodzakelijke voorzieningen. Kies voor een luxe en gezinsvriendelijk bungalowpark België zoals van Europarcs, Landal of Centerpars of ga voor een last minute aanbiedingen op een kleinschalig park België. Of je nu een last minute bungalowpark Ardennen, Antwerpen, Limburg of Belgische kust zoekt, je vindt deze hier. Ook voor een 2, 4, 6 of 8 persoons bungalow Kempen.


Last minute vakantiebungalow België met hond huren

De hond mag zeker ook mee! Huur een last minute bungalow België met omheinde tuin en een zwemvijver op het park. Of huur een huisje in het bos België en geniet van lange wandelingen. Ook aantrekkelijk voor een last minute midweek België met hond. In de meeste bungalows en chalets met hond België zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan. In een aantal particuliere huisjes met hond België worden 3 of 4 honden toegelaten. Ideaal als je een goedkope vakantie of midweek met meerdere honden in België wilt boeken.