Last minute bungalow met Pasen

Een last minute bungalow met Pasen huren?

Op zoek naar een last minute vakantiebungalow met Pasen? Het is 4 en 5 april weer Pasen. Een moment om bij stil te staan en te vieren. Pasen is een ideaal moment om er even uit te gaan en een last minute bungalow aan zee of in de bossen te boeken. Houd er rekening mee dat als je een last minute bungalow met Pasen op een bungalowpark met binnenzwembad boekt deze in verband met het coronavirus gesloten kan zijn. Dat geldt ook voor ander faciliteiten op het last minute bungalowpark. Bij het restaurant kan je meestal wel na bestelling maaltijden ophalen.

roompot uitpakkers banner

Bekijk direct het actuele lastminute aanbod van onze partners:


Wanneer een last minute bungalow voor Pasen reserveren?

Normaliter kan je een last minute bungalow in Nederland of België tot één dag voor aankomst nog boeken. Bij Pasen en in dit corona tijdperk ligt het wat anders. Wij raden aan een vakantiehuis, watervilla of wellness accommodatie voor Pasen al tenminste 2 weken voor vertrek te boeken. Dat is zeker aan te raden bij een last minute bungalowpark direct aan zee.


Last minute bungalowpark of particulier huisje?

Bij een korte vakantie met Pasen heb je de keuze uit het boeken van een particulier vakantiehuisjes of accommodatie op een last minute bungalowpark. Meestal zijn de bungalowparken het meest gewild. Maar dit jaar is het wat anders dan anders. Door het coronavirus en alle reis- en vakantiebeperkingen kunnen faciliteiten op vakantieparken gesloten zijn of beperkt open. Het kan een reden zijn om voor de meivakantie te kiezen voor een particulier vakantiehuisje en niet voor een accommodatie op een last minute bungalowpark.


Aan het water of in het bos?

Bij de keuzen van je vakantie accommodatie speelt de ligging een belangrijke rol. Of je een last minute bungalow huurt in de bossen, aan een viswater of aan zee, maakt een groot verschil. Bij ons kan je alle typen last minute accommodaties huren. Dus ook een last minute bungalow in de bossen, een last minute huisje aan zee of en vakantiehuis met sloep. Een vakantie aan het water boeken, betekent overigens wel kiezen voor maximale vrijheid. Als je bijvoorbeeld een vakantiehuis met sloep aan de Friese Meren huurt, ben je verzekerd van optimale vrijheid en vakantieplezier. Als je 2 weken voor de Paasvakantie een huisje aan het water huurt, kan je ook vrij zeker zijn van de verwachte weersomstandigheden zoals wind, regen en zon. Zo wordt jouw Paasvakantie nog leuker.


Bekijk direct het actuele lastminute aanbod van onze partners:


Last minute bungalow met hond tijdens Pasen huren?

Als je een last minute bungalow met hond wil boeken in de Paasvakantie is het raadzaam dat op een bungalowpark te doen waar honden echt welkom zijn. Het ene bungalowpark is namelijk het andere niet als het om een vakantie of weekendje weg met honden gaat. Je hebt bungalowparken waar de hond als het ware de koning is. Op deze parken vind je hondenbungalows met omheinde tuin en honden douches. Daarnaast heb je vakantieparken waar de hond als het ware gedoogd wordt. Huisdieren worden wel op deze parken toegelaten maar op strenge voorwaarden. Kies bij een vakantie met hond op een last minute bungalowpark dan altijd voor een park waar honden echt welkom zijn.


bungalowspecials honden vakantieparken