Oostappen Hengelhoef

Last minute bungalow België huren bij Oostappen Hengelhoef

Op zoek naar een last minute bungalow België op een park met binnenzwembad, sauna, indoor speelparadijs, zwemvijver en sportvelden? En met een ligging in een natuurlijke omgeving net over de grenst Nederland-België? Dan is last minute bungalowpark Oostappen Hengelhoef het perfecte bungalowpark in België voor jou. Er zijn bijna altijd wel aanbiedingen voor een last minute vakantie België.

oostappen vakantieparken banner

Ongerepte natuur

In België zijn meerdere fraaie natuurgebieden te vinden. Geen enkele regio is echter zó mooi als de ‘groene long van België’. Dit is een regio in België waarin ongerepte natuur te vinden én waarin bungalowpark Oostappen Hengelhoef is. Dit bungalowpark is ideaal voor jong en oud, is prachtig gelegen en biedt voldoende mogelijkheden. Al met al een super leuke verblijfsplek voor een weekendje weg, midweek of een langere last minute vakantie België.

Waar ligt Oostappen Hengelhoef?

Het bungalowpark Oostappen Hengelhoef is gelegen in de ‘groene long van België. Dit is een regio net over de grens van Nederland-België vol met ongerepte natuur. In dit natuurgebied is het kleine plaatsje Houthalen-Helchteren te vinden. Dit plaatsje is fraai gelegen en bevindt zich dus op een vrij korte afstand vanaf Nederland. Dát is dan ook één van de redenen waarom veel Nederlandse toeristen op dit bungalowpark verblijven en er een last minute bungalow België voor 4 of 6 personen huren.

Oostappen Hengelhoef buitenzwembad

Last minute bungalowpark België met fietsverhuur

Dat dit last minute bungalowpark België met fietsverhuur veel te bieden heeft, is onder meer aan de omliggende omgeving te danken. Op het bungalowpark zelf is het echter ook genieten. Zo beschikt dit bungalowpark net over de grens Nederland, België over een binnenzwembad en waterplas inclusief ligweide. Het is heerlijk om hier languit te liggen, tot rust te komen en (hopelijk) te genieten van een aangenaam zonnetje. Op dit bungalowpark België vind je ook regelmatig last minute bungalows die in de buurt van de waterplas liggen, niet ver van de zwemvijver of vlak bij het indoor speelparadijs.

Faciliteiten van het bungalowpark Oostappen Hengelhoef

Bungalowpark Oostappen Hengelhoef is geliefd onder volwassenen en onder gezinnen met kinderen. Dit is onder meer aan de diversiteit op het gebied van faciliteiten te danken:

 • Bubbelbad
 • Sauna
 • Amusementshal
 • Animatieclub
 • Speelparadijs indoor
 • Speeltuin
 • Bar
 • Supermarkt
 • Terras
 • Binnenzwembad & buitenzwembad
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Zwemvijver inclusief ligweide
 • Fietsverhuur
 • Diverse sportvelden

Oostappen Hengelhoef speeltuin bij het meer

Méér bungalowparken België met binnenzwembad

Er zijn in België meer bungalowparken met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs. En ook hier zijn er vaak last minute bungalows België te huur. Zo heeft ook Landal Mooi Zutendaal een overdekt zwembad. Er is altijd wel een mogelijkheid om je last minute vakantie België voordelig te boeken en te verblijven op een goedkoop bungalowpark België met binnenzwembad en last minute bungalows.


Last minute bungalows op Oostappen Hengelhoef

Indien er last minute bungalows beschikbaar zijn, zal dit zijn voor 4 of 6 personen.
Op het bungalowpark Oostappen Hengelhoef is het al met al heerlijk vertoeven. Dit komt door de faciliteiten, door de ligging én door de prachtige accommodaties. Op dit bungalowpark kun je uit meerdere soorten bungalows kiezen:

 • Mechelse mobilhome. Deze prachtige bungalow is niks meer dan een stacaravan. Veelal beschikbaar als last minute stacaravan. De bungalow is hierdoor lekker compact, maar is wel geschikt voor maximaal 4 personen. Ook zit er bij deze bungalow nog een terras/tuin.
 • Heide mobilehome. Deze bungalow biedt ook plek aan 4 personen, beschikt over een veranda inclusief tuinmeubilair en is fraai gelegen.
 • Laambeek mobilehome. Als je liever een iets grotere veranda wilt hebben, is dit een geschikte bungalow. Deze bungalow biedt ook plek aan 4 personen, beschikt over 2 slaapkamers en beschikt dus over een ruime veranda.
 • Hertenkamp mobilehome. Voor 6 personen is deze bungalow uiterst geschikt. Deze bungalow is groot, beschikt over een eigen tuin en is vrijstaand. Dankzij de 3 slaapkamers geniet iedereen van een aangename nachtrust.
 • Kampeerbungalow. Voor maximaal 4 personen is ook de kampeerbungalow een leuke optie. Deze bungalow is compact, beschikt over 2 slaapkamers en beschikt over een kleine veranda.
 • Konik mobilehome. Voor grotere gezelschappen, tot 6 personen, is dit een interessante bungalow. Deze bungalow beschikt over een grote veranda en over maar liefst 3 slaapkamers. De ligging van deze bungalow is fraai en vrijstaand.

Géén mindervalide bungalows

Op bungalowpark Oostappen Hengelhoef zijn géén bungalows voor mindervaliden aanwezig. Dit komt onder meer door de samenstelling van alle bungalows; bij elke bungalow moet je een paar trapjes op om op de veranda uit te komen. Dit leent zich dus niet voor personen die in bijvoorbeeld een scootmobiel zitten of een fysieke beperking hebben en gehandicapt zijn. Elders kan je wel een mindervaliden bungalow België huren

Oostappen Hengelhoef trampolines

Zijn huisdieren toegestaan in de bungalows op Oostappen Hengelhoef?

Op Oostappen Hengelhoef zijn honden toegestaan. Je kunt er dus ook een last minute België met hond boeken. In veel accommodaties kun je samen met je trouwe viervoeter verblijven, maar dit geldt niet voor alle accommodaties. Let hier tijdens het boeken van een last minute accommodatie met hond dan ook goed op.

Sportieve activiteiten op en rondom Oostappen Hengelhoef

Dit bungalowpark richt zich op grotere gezinnen en op oudere mensen. Dít blijkt onder meer uit de vele sportieve activiteiten die je op dit bungalowpark uit kunt voeren.

Met je kinderen kun je bijvoorbeeld naar het zwembad, naar de speeltuin of naar de amusementshal toe gaan. De amusementshal is ook voor ouderen leuk, net zoals het zwembad. Verder is de zwemvijver heerlijk; hier kun je een verfrissende duik nemen en veel plezier (met elkaar) maken.

Oostappen Hengelhoef zwemparadijs

Voetballen, fietsen en tennissen

Op het bungalowpark zijn veel sportvelden te vinden. Zo kun je op de tennisbaan tennissen, kun je voetballen en kun je andere sporten uitvoeren. Ook is het mogelijk om een skelter te huren, om fietsen te huren, om te biljarten en om te midgetgolfen.

oostappen vakantieparken banner

Omgeving van het bungalowpark Oostappen Hengelhoef

Voor natuurliefhebbers is dit een geweldig bungalowpark. Rondom dit park vind je namelijk het natuurreservaat Tenhaagdoornheide; een onwijs mooi gebied dat je prima wandelend of fietsend kunt ontdekken. Zoals al aangegeven, is het bij de receptie op bungalowpark Ooststappen Hengelhoef mogelijk om fietsen te huren. Een aanrader, aangezien je hiermee de fraaie omgeving perfect ontdekt.

Oostappen Hengelhoef speeltuin bij het meer

Peer en bier proeven

Ook is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan leuke dorpjes en steden in de buurt. Onder meer Peer is een leuke en gezellige stad. Voor de liefhebbers van bier is een bezoek aan de Kasteel-Brouwerij Ter Dolen aan te raden. In deze brouwerij kun je een rondleiding krijgen én kun je heerlijk bier proeven.

Hasselt, Maastricht en Aken

Vind je het geen probleem om iets langer in de auto te zitten? Op een acceptabele afstand van dit last minute bungalowpark België zijn meerdere leuke steden te vinden. Op relatief korte afstand is bijvoorbeeld de stad Hasselt gelegen. Als je iets verder weg kijkt, is onder meer de stad Maastricht een aanrader. En mocht je nog iets verder willen rijden, kun je ook een bezoek aan de Duitse plaats Aken brengen. Misschien kan je dan we een last minute weekendje weg Aken boeken.